Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Studies

 

 

Silverdal – ett kontor utöver det vanliga/sweden/sv-se/Referensobjekt/2/silverdal-ett-kontor-utöver-det-vanligaSilverdal – ett kontor utöver det vanligaHär finns en ljus och mycket yteffektiv kontorslokal högst upp i huset med fri utsikt och utgång till takterrass. Stilren och modern fastighet med fina materialval  och många genomtänkta detaljer och lösningar.

Latest Case Studies

 

 

Bytesaffär mellan AFA och Wallenstam/sweden/sv-se/Referensobjekt/10/bytesaffar-mellan-afa-och-wallenstamBytesaffär mellan AFA och WallenstamBytesaffär mellan AFA och Wallenstam. AFA förvärvar 270 bostadslägenheter på nordvästra Kungsholmen, uppförda 2011-2012 av Wallenstam och säljer samtidigt fyra bostadsfastigheter på Kungsholmen i Stockholm.
EA/sweden/sv-se/Referensobjekt/11/eaEAJLL genomförde en strukturerad förhandlingsprocess där JLLs kunskaper resulterade i betydande kostnadsbesparingar och investeringsbidrag för förbättringsarbeten.
Fujitsu/sweden/sv-se/Referensobjekt/12/fujitsuFujitsuSyftet med omlokaliseringen var att förbättra Fujitsus image både i syfte att förstärka marknadspositionen och att attrahera medarbetare.