Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Lediga tjänster

Senior Värderare

Referens
Avdelning
Avdelning
Anställningstyp
Plats

​Stockholm/Göteborg​

Kontakt

​Patrik Löfvenberg på patrik.lofvenberg@eu.jll.com

Vår Målsättning

Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras. JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Med 61 000 medarbetare och 230 kontor i 85 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov hos våra kunder. Utifrån våra kunders förväntningar och marknadsförutsättningar tillsätter vi team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att utveckla långsiktiga relationer med kunderna som bygger på kvalitet, samarbete och förtroende.

I Sverige har bolaget kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder kvalificerad rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, detaljhandelsutveckling, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se 


 

Ansvarsområden

Vi söker nya kollegor till värderingsteamen i Stockholm och Göteborg. I dagsläget är vi tio värderare och har nu ytterligare behov av Seniora värderare.

På JLL värderar vi alla typer av kommersiella fastigheter för både svenska och internationella kunder och du kommer att vara en viktig del av ett växande värderingsteam.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Självständigt utföra värderingsuppdrag avseende kommersiella fastigheter i Sverige
• Aktivt bidra till att hitta potentiella affärer samt att ansvara för genomförandet av uppdrag
• Aktivt bidra till utveckling av våra tjänster
• Förmedla dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt till juniora medarbetare

Kvalifikationer

• Du har en relevant högskoleexamen som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande
• Du har minst fem års erfarenhet från arbete med fastighetsvärdering av kommersiella fastigheter
• Har du ett starkt svenskt kontaknät och jobbat med värdering åt kunder som har svensk förankring så är det mycket meriterande
• Är du auktoriserad fastighetsvärderare är det meriterande

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen som värderare på JLL är du trygg i dig själv och din kompetens. Du är självgående och kvalitetsmedveten i ditt utförande och din leverans, samtidigt som du trivs att arbeta i team. Du får energi av att driva dina processer framåt och nå uppsatta mål. Andra egenskaper som värderas högt är affärsmässighet, kundfokus, passion, initiativkraft och lyhördhet samtidigt som du har en stor  förmåga att arbeta strukturerat och fokuserat.
På JLL får du möjligheten att arbeta i en bred och ansvarsfull roll i ett framåtsträvande och expansivt bolag med starkt varumärke. Tillsammans med våra kollegor runt om i världen ges du stor möjlighet till utveckling och du utgår från vårt fräscha och fina kontor i centrala Stockholm eller Göteborg.

Ansökan
Tycker du att tjänsten som Senior värderare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, mejla din ansökan inklusive ditt cv och ett personligt brev till job.nordic@eu.jll.com snarast. Ange till vilken stad du söker tjänsten. Intervjuer sker löpande från augusti.
Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Patrik Löfvenberg på patrik.lofvenberg@eu.jll.com.