Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Lediga tjänster

Projektledare Capital Markets

Referens
Avdelning
Capital Markets
Avdelning
Anställningstyp
Plats

​Stockholm

Kontakt

​Ta chansen att söka dig till en av Sveriges främsta fastighetsrådgivare! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (tel. 070-790 01 06) eller Johan Magnusson (tel. 072-248 65 31) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vår Målsättning

​JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med närmare 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen.

I Sverige har JLL kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.

Ansvarsområden

​JLL söker nu en resultatorienterad deal maker med analytisk förmåga samt ett genuint intresse för fastigheter och affärer.

I rollen som Projektledare för transaktioner får du ett helhetsansvar från initial strategisk rådgivning till genomförd transaktion i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag. Tillsammans med oss på JLL vill du vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen.

JLL Capital Markets i Sverige har en stor marknadsandel och består av dryga 30-tal medarbetare, merparten av dessa finns placerade i Stockholm tillsammans med JLL Sveriges cirka 130 medarbetare. Affärsområdet leds av Tom Lindahl.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Självständigt identifiera potentiella affärsmöjligheter

  • Genomföra marknads-, finansiella och strategiska analyser inför nya uppdrag och kundrelationer

  • Utveckla och fördjupa relationer med fastighetsägare och samarbetspartners

  • Ansvara och projektleda JLLs rådgivning i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag

  • Samverka med ledande ämnesexperter inom övriga affärsområden inom JLL för att möjliggöra helhetsperspektiv i vår rådgivning gentemot våra uppdragsgivare

Kvalifikationer

​​Kvalifikationer

  • Kandidat alternativt Master inom ekonomi och/eller Civilingenjör med inriktning mot fastighetsekonomi och/eller finansiell ekonomi

  • Minst åtta års kvalificerad transaktionserfarenhet inom fastigheter

  • Gediget nätverk och kontakter inför framtida uppdrag är meriterande

  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl som på svenska som på engelska   • Mycket goda kunskaper i MS Officepaketet

För att trivas i rollen bör du vara social, professionell och ha en prestigelös attityd samt uppskatta att arbeta i team. Är du dessutom initiativrik och självgående kan du vara den JLL söker.​


Varm välkommen med din ansökan!​