Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Lediga tjänster

Student till Debt and Financial Advisory

Referens
Avdelning
Debt and Financial Advisory
Avdelning
Anställningstyp
Deltid
Plats

​Stockholm

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Martina Rouhani Hertzén på martina.hertzen@eu.jll.com.​​​

Vår Målsättning

JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen.

 I Sverige har JLL kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.

Ansvarsområden

Vi erbjuder en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med många olika arbetsområden. Du kommer främst att arbeta med våra löpande uppdrag, men då vårt arbete även består av kortare interna- och kundbaseradeprojekt finns det en möjlighet att kunna delta i dessa.Tjänsten är en timanställning med en förväntad genomsnittlig ​arbetstid om en dag per vecka med placering på JLL:s huvudkontor i Stockholms city.

​Tjänsten är varierande, främst kommer du att arbeta med:

  • Upprätthållande och avstämning av kunders reskontra
  • Löpande skapande av finansrapporter för våra kunder
  • Registrering och prisavstämningar av derivat i Bloomberg
  • Löpande insamling av kreditinformation
Kvalifikationer
  • Civil- eller fastighetsekonomstudent med 1,5 – 2 år kvar på utbildningen
  • Intresse för fastigheter och finans
  • Tidigare erfarenheter från treasury-, corporate finance och fastighetsbranschen är meriterande
  • Goda kunskaper inom främst MS Excel men även MS Word och MS Powerpoint

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, driven och serviceminded. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och du håller dina deadlines. Du har även lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är effektiv men ändå mån om att göra rätt. Du är trygg i dig själv, noggrann och har ett proaktivt arbetssätt. Andra egenskaper som värderas högt är förmåga att arbeta strukturerat och fokuserat. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Din ansökan

Tycker du att tjänsten passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, mejla din ansökan inklusive ditt cv och ett personligt brev till martina.hertzen@eu.jll.com snarast. Sista ansökningsdatum 2017-09-30. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.