Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Lediga tjänster

Analytiker Capital Markets

Referens
Avdelning
Capital Markets
Avdelning
Anställningstyp
Plats

Stockholm

Kontakt

Tycker du att tjänsten som analytiker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, mejla din ansökan inklusive ditt cv och ett personligt brev till job.nordic@eu.jll.com snarast. Intervjuer sker löpande.

Vår Målsättning

JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med närmare 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen.

I Sverige har JLL kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.

Ansvarsområden

JLL befinner sig i en spännande och expansiv fas och söker nu en analytiker till Capital Markets i Stockholm. I dagsläget är vi cirka 25 personer och har ytterligare behov av en junior analytiker som kan hjälpa JLL att fortsätta växa inom transaktionsverksamheten. JLL Capital Markets medverkar årligen i ett 50-tal transaktioner. Vi arbetar strukturerat i team om 3-4 personer och alla i teamet är delaktiga genom transaktionsprocessens alla faser. Tillsammans med oss på JLL vill du vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen.​

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Upprätta investeringspromemorior, pitchar och presentationer

  • Inhämta och sammanställa material

  • Analysera siffror och data

  • Medverka i investerarmöten och förhandlingar

Kvalifikationer

  • Du har en relevant högskoleexamen som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande
  • Du har en stark analytisk förmåga
  • Du är bra på att formulera dig muntligt och skriftligt
  • Du är nyfiken som person och har ett gediget intresse av fastigheter

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen som analytiker på JLL är du trygg i dig själv och din kompetens. Du är noggrann och alltid kvalitetsmedveten i ditt utförande och din leverans, samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Andra egenskaper som värderas högt är affärsmässighet och förmåga att arbeta strukturerat och fokuserat.

På JLL får du möjligheten att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och expansivt bolag med starkt varumärke. Du ges stor möjlighet till utveckling och utgår från vårt fräscha och fina kontor i centrala Stockholm.​

Ansökan

Tycker du att tjänsten som analytiker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, mejla din ansökan inklusive ditt cv och ett personligt brev till job.nordic@eu.jll.com snarast. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Sundeman på susanne.sundeman@eu.jll.com eller 070-357 09 09.​