Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Lediga tjänster

Director – Rådgivare inom finansiering och riskhantering

Referens
Avdelning
Avdelning
Anställningstyp
Plats

​Stockholm

Kontakt

​I denna rekrytering samarbetar JLL med Boardtalk. Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed, telefon 070-790 01 06 på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vår Målsättning

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och fantastiska platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder, 300 kontor och 86 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.

I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, se www.jllsweden.se.


På JLL satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med internationella kontakter. Just nu söker vi dig med en bakgrund inom fastigheter/finans och som vill jobba med avancerad finansiell rådgivning till fastighetsbolag. Arbetet innebär bl.a. att vara projektledare i rådgivningsuppdrag avseende våra kunders löpande förvaltning av låneportföljer och finansieringsuppdrag. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar men är samtidigt en självständig enhet med stark team-känsla och stor bestämmanderätt. Tillsammans med oss på JLL vill du vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på JLL:s huvudkontor i Stockholms city och teamet arbetar nära JLL London och övriga Europa.


Ansvarsområden
  • Strategisk och operativ finansieringsrådgivning till fastighetsbolag

  • Analys valuta-, ränte- och refinansieringsrisker

  • Värdering av låne- och derivatportföljer

  • Delta i presentationer och affärsförhandlingar

  • Hantera frågeställningar rörande fastighetsbolags finansverksamhet


Kvalifikationer
  • Civilekonom eller fastighetsekonom med akademisk utbildning med intresse för fastigheter och finans

  • Troligen minst 3-5 års erfarenhet från fastighets-, bank- eller finansbolag men annan bakgrund kan vara aktuell

  • Kunskaper och kontaktytor inom treasury-, corporate finance och fastighetsbranschen är meriterande

  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl som på svenska som på engelska

  • Mycket goda kunskaper i MS Officepaketet


Personliga egenskaper

Som person är du driven, analytisk och ambitiös. Du är trygg i dig själv, noggrann och har ett proaktivt arbetssätt. För att trivas på JLL bör du drivas av ett intresse för makroekonomi, fastigheter och finansiella marknader. Du är kommunikativ i både svenska och engelska samt du skapar och upprätthåller med lätthet goda relationer. Om du redan har ett nätverk inom fastighetssektorn är det en fördel.