Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Nestlé Sverige väljer att samlokalisera i södra Frösunda


Nestlé HealthCare Nutrition, Hemglass och Tivall, som ingår i Nestlé Sverige, flyttar in på översta våningen i Liber-huset, Råsundavägen 18. De blir grannar till bland annat Skanska, ÅF, Liber, Norstedts Juridik och Dell. Förutom ett nytt och ljust kontor har lokalen två stora takterrasser som ger vida vyer över hela Stockholm, från Kista i norr till Globen i söder. Nestlé HealthCare Nutrition, Hemglass och Tivall, som ingår i Nestlé Sverige, flyttar in på översta våningen i Liber-huset, Råsundavägen 18. De blir grannar till bland annat Skanska, ÅF, Liber, Norstedts Juridik och Dell. Förutom ett nytt och ljust kontor har lokalen två stora takterrasser som ger vida vyer över hela Stockholm, från Kista i norr till Globen i söder.
CommerzReal som äger fastigheterna på Råsundavägen 2-18 hälsar Nestlé välkomna och är mycket glada över att få in ytterligare ett välkänt varumärke i området.

– För oss betyder det mycket att kunna samordna våra verksamheter, vi ser många synergier som kan skapas mellan enheterna. Att det dessutom blir i fantastiskt fina lokaler, med milsvida vyer, är ännu bättre, säger Emma Broomé som är marknadschef på Nestlé HealthCare Nutrition.

Jones Lang LaSalle har varit rådgivare till fastighetsägaren.