Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Anders Bodin Fastigheter ger uthyrningsuppdrag till Jones Lang LaSalle om ca 7 600 kvm på Kungsholmen


Anders Bodin Fastigheter anlitar Jones Lang LaSalle som rådgivare vid uthyrningen av fastigheten Skutan 10 på Kungsholmen. Uppdraget avser 7 600 kvm kontor. Utöver uthyrningsuppdraget i Skutan 10 arbetar Jones Lang LaSalle även med Anders Bodin Fastigheters lokaler på Alviks Torg. Anders Bodin Fastigheter anlitar Jones Lang LaSalle som rådgivare vid uthyrningen av fastigheten Skutan 10 på Kungsholmen. Uppdraget avser 7 600 kvm kontor. Utöver uthyrningsuppdraget i Skutan 10 arbetar Jones Lang LaSalle även med Anders Bodin Fastigheters lokaler på Alviks Torg.
Intresset för fastigheten är stort och vi har redan i detta inledande skede börjat föra diskussioner med potentiella hyresgäster. Byggnaden med sina historiska anor är en undangömd pärla som erbjuder flexibla och yteffektiva lokaler i ett mycket attraktivt läge centralt på Kungsholmen intill Västermalmsgallerian. Vi ser fram emot att bidra till en effektiv uthyrningsprocess för både fastighetsägare och hyresgäster.

Anders Bodin Fastigheter är ett familjeföretag, i tredje generationen, som bygger och förvaltar egna fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholms innerstad och Alvik.