Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Paradiset 19 och 21 på västra Kungsholmen sålda – efter 70 års ägo


Karlström & Holm Holding AB har avyttrat fastigheterna Paradiset 19 och Paradiset 21, belägna på Nordenflychtsvägen 62–64 på västra Kungsholmen i Stockholm. Fastigheterna som består av ca 9 700 kvm lokaler har varit i familjen Karlströms ägo under mer än 70 år. Karlström & Holm Holding AB har avyttrat fastigheterna Paradiset 19 och Paradiset 21, belägna på Nordenflychtsvägen 62–64 på västra Kungsholmen i Stockholm. Fastigheterna som består av ca 9 700 kvm lokaler har varit i familjen Karlströms ägo under mer än 70 år.
Köpare är Pardes Holding AB, som ägs av Negroni Management AB och en grupp investerare.

– Det känns tryggt att efter så lång innehavstid nu lämna över stafettpinnen till Negroni och deras samarbetspartners. Det är dags för en ny generation att ta vid och det är många spännande affärsmöjligheter som erbjuds i expansiva västra Kungsholmen, säger Hans Karlström, på Karlström & Holm Holding AB.

– Vi är oerhört glada att få till stånd denna affär och ser fram emot att ta till vara på de möjligheter som området erbjuder och utveckla fastigheterna, säger Erik Karlin, styrelseordförande i Pardes Holding AB och Negroni Management AB.

Jones Lang LaSalle har varit rådgivare till Karlström & Holm Holding AB i transaktionen. Ebab har varit köparens rådgivare.

Negroni Management AB bildades 2010 med syfte att investera i bostadsutvecklingsprojekt i Stockholmsområdet. Förvärvet av Paradiset 19 och 21 är Negronis tredje förvärv. Ledningen för Negroni bedriver sedan tidigare även ett antal fastighetsutvecklingsprojekt i Sveamalm Fastigheter.

Karlström & Holm Holding AB är ett familjeägt fastighets- och investmentbolag.
 
___________________________________________________
För mer information, kontakta:
Hans Karlström, Karlström & Holm Holding AB, tel 0708-48 02 21
Erik Karlin, Negroni Management AB, tel 0704-20 44 33
Daniel Gorosch, Jones Lang LaSalle, tel 08-453 51 03