Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Skutan 10 får prestigehyresgäst – Accenture flyttar till Kungsholmen


Det globala konsultföretaget Accenture har valt att teckna hyreskontrakt i fastigheten Skutan 10, Alströmergatan 12 på Kungsholmen. Accenture kommer att flytta in under sommaren 2012 och flyttar därmed från Sveavägen. I och med den nya hyresgästen är ca två tredjedelar av Skutan 10 uthyrt. Det globala konsultföretaget Accenture har valt att teckna hyreskontrakt i fastigheten Skutan 10, Alströmergatan 12 på Kungsholmen. Accenture kommer att flytta in under sommaren 2012 och flyttar därmed från Sveavägen. I och med den nya hyresgästen är ca två tredjedelar av Skutan 10 uthyrt.
”Vi är väldigt glada och stolta över att kunna välkomna Accenture som ny hyresgäst i Skutan 10. Intresset är mycket stort och vi ser fram emot uthyrningen av den resterande vakanta ytan om ca 2 000 kvm”, säger Kristina Nirvin på Anders Bodin Fastigheter.
 
Fastighetsägaren Anders Bodin Fastigheter har tillsammans med Accenture tagit fram en produkt som kommer att sticka ut och andas framtid, men ändå ta tillvara och bibehålla fastighetens historiska anor.   
 
Skutan 10, Alströmergatan 12 på Kungsholmen, ägs och förvaltas av Anders Bodin Fastigheter AB. Skutan 10 byggdes 1917 och stod klart 1922. Arkitekt Knut Nordenskiöld ritade huset. Huset totalrenoverades 2002. Skutan 10 är ett modernt, miljöklassat kontorshus som erbjuder 7 plan med totalt ca 6000 kvadratmeter kontorsyta. Kvarteret anses av många vara Kungsholmens vackraste hus.
 
Jones Lang LaSalle har i samarbete med Anders Bodin Fastigheter AB svarat för uthyrningen.