Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Anders Bodin Fastigheter får prestigehyresgäst – Saab AB flyttar till Alviks Torg


Det globala försvars- och säkerhetsföretaget Saab AB har valt att teckna ett 6-årigt hyreskontrakt om ca 2 400 kvm i fastigheten Nätdomaren 1 på Alviks Torg. Saab AB kommer därmed att flytta sitt koncernledningskontor från World Trade Center i centrala Stockholm i början av 2012. Det globala försvars- och säkerhetsföretaget Saab AB har valt att teckna ett 6-årigt hyreskontrakt om ca 2 400 kvm i fastigheten Nätdomaren 1 på Alviks Torg. Saab AB kommer därmed att flytta sitt koncernledningskontor från World Trade Center i centrala Stockholm i början av 2012.
”Vi är väldigt glada och stolta att kunna välkomna Saab AB till Alviks Torg och vi ser fram emot den fortsatta samverkan med vår nya hyresgäst”, säger Kristina Nirvin på Anders Bodin Fastigheter.

Anders Bodin Fastigheter är ett familjeföretag, i tredje generationen, som bygger och förvaltar egna fastigheter. Deras fastigheter är koncentrerade till Stockholms innerstad och Alvik.

Fastigheten Nätdomaren 1 ligger på Alviks Torg och uppfördes 1998 av Anders Bodin Fastigheter. Fastigheten består av moderna, miljöklassad kontors- och butikslokaler om totalt drygt 25 000 kvm med flexibel och yteffektiv planlösning.