Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Jones Lang LaSalle rådgivare till SCA


Jones Lang LaSalle har fått i uppdrag av SCA att undersöka möjliga flyttalternativ samt även förutsättningar för mer yteffektiva och verksamhetsanpassade lokaler i den nuvarande fastigheten. SCA sitter idag i fastigheten Bastuban i Mölndal där bolaget varit hyresgäst sedan 18 år och hyr 39 000 kvm. Jones Lang LaSalle har fått i uppdrag av SCA att undersöka möjliga flyttalternativ samt även förutsättningar för mer yteffektiva och verksamhetsanpassade lokaler i den nuvarande fastigheten. SCA sitter idag i fastigheten Bastuban i Mölndal där bolaget varit hyresgäst sedan 18 år och hyr 39 000 kvm.
Tillsammans med Jones Lang Lasalle utvärderar nu SCA alternativen för att hitta en långsiktigt lösning som svarar upp behoven av ett Business center; anpassning av befintliga lokaler i Mölndal, anpassa befintlig fastighet i Göteborg eller Mölndalsområdet alternativt att bygga en ny anläggning i något av områdena. Man ser över de geografiska lägena i förhållande till var de anställda bor, yteffektivitet och hur ytan kan formas för att på bästa sätt stödja deras verksamhet och varumärke.
 
Idag finns en lista med ett 15-tal alternativ med fastigheter i Gårda/Ullevi-området, Mölndal, Västra Frölunda och runt Mölnlycke. 
 
 
Corporate Solutions arbetar med fastighetsrådgivning för hyresgäster. Med ett strukturerat grepp om lokal- och fastighetsfrågor skapas verksamhetsanpassade fastigheter och lokaler till optimal kostnad och reducerad risk.