Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

JLL och Tenzing flyttar samman

​Vid årsskiftet slår JLL och Tenzing ihop kontoren till ett gemensamt för JLL Sverige. Ny adress blir Birger Jarlsgatan 25, i centrala Stockholm, där hyresvärden är Humlegården Fastigheter.


​Vid årsskiftet slår JLL och Tenzing ihop kontoren till ett gemensamt för JLL Sverige. Ny adress blir Birger Jarlsgatan 25, i centrala Stockholm, där hyresvärden är Humlegården Fastigheter.
Lokalerna på 1 300 kvadratmeter är ljusa, öppna, moderna och flexibla. Interiören bjuder på en väl avvägd blandning av traditionella och innovativa detaljer, både vackert och praktiskt.

”Att vi fastnade för dessa lokaler beror på kombinationen av gammalt och nytt, bra takhöjd som ger en rymd i lokalerna samt att det finns möjlighet till separerad extern och intern del. De ger oss förutsättningar att samverka och skapa ett unikt tjänsteutbud inom fastighetstransaktioner, uthyrning, värdering/analys och hyresgästrådgivning”, säger Daniel Gorosch VD JLL Sverige.

Allt sammantaget blir det riktigt bra förutsättningar för ett spännande kontor enligt JLL´s koncept WorkSmart där vi ännu bättre kan möta våra kunders nuvarande och framtida behov. Humlegården bjuder på ännu större ugnar, så Maggan bakar vidare.

”Vi är glada och stolta över att JLL Tenzing har valt Humlegården som samarbetspartner. Fastigheten på Birger Jarlsgatan 25 har genomgått en omfattande renovering där vi har vi moderniserat ytorna för att tillgodose de lokalbehov moderna företag har idag. För oss har det varit viktigt att bevara den stilfulla arkitekturen, kombinera den med moderna tillskott och samtidigt skapa effektiva kontor”, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

Välkommen till Birger Jarlsgatan 25 i januari 2015!


För ytterligare information, kontakta:
Daniel Gorosch, VD JLL Sverige
Telefon 076-148 51 03, e-post daniel.gorosch@eu.jll.com
Tom Lindahl, Head of JLL Tenzing Capital Markets, Sverige
Telefon 070-240 72 05, e-post tom.lindahl@tenzingab.se


Om JLL
JLL (NYSE: JLL) är ett rådgivningsföretag som tillhandahåller ledande integrerat fastighets- och investeringskunnande till ägare, investerare och hyresgäster som söker värdeutveckling på fastighetsmarknaden, på lokal, regional och global nivå med verksamhet i fler än 1.000 städer i 70 länder. LaSalle Investment Management är en av världens största och mest diversifierade fondförvaltningsverksamheter med ett förvaltat kapital på USD 47,0 miljarder.

I Sverige har bolaget kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder kvalificerad rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys samt värdering. För mer information, se www.joneslanglasalle.se.