Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Nytt globalt fitnesskoncept närmar sig Stockholm


​1Rebel är det senaste konceptet av en rad fitnessatsningar från teamet som ligger bakom Fitness First och Jatomi Fitness. Målet är att bli den första fitnesskedjan som erbjuder gruppträningsklasser utan krav på bindningstid. Konceptet, som lanseras i London under Q4 2014, har sikte på att revolutionera den globala gymindustrin och skaka om en marknad som de anser är i behov av en förändring.

-1Rebel kan erbjuda något som existerande fitnesskoncept inte kan. Vi håller på att förändra spelreglerna igen, säger Mike Balfour, grundare av Fitness First och investerare i 1Rebel.

Utöver planen att öppna två enheter i London under första halvåret 2015 är planen att samtidigt öppna en första enhet i Norden. Samtliga 1Rebel enheter kommer att rymma 2-3 studios som erbjuder högintensiva träningspass i lyxiga miljöer. Varje enhet kräver mellan 500-800 kvadratmetrar och skall vara centralt belägen med mycket bra synlighet, bekräftar fastighetsrådgivaren JLL som har uppdraget att hjälpa 1Rebel att finna det perfekta läget i den nordiska huvudstaden.   

- 1Rebel är unikt på det sättet att deras moderna syn på träningsenheter gör att de naturligt     passar in i mer traditionella butikslägen, vilket samtidigt öppnar upp för en hel del spännande möjligheter, säger Martin Lindgren, Head of Retail Agency, JLL Sverige.

Låt dig inspireras: https://www.youtube.com/watch?v=mc3QyhIW2kM

För ytterligare information, kontakta:
Martin Lindgren, Head of Retail Agency, JLL Sverige

Telefon +46 (0) 722 39 23 94, e-post martin.lindgren@eu.jll.com