Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Jones Lang LaSalle i dansk allians med Sadolin & Albaek

Jones Lang LaSalle stärker sin position på den nordiska fastighetsmarknaden genom samarbete med Sadolin & Albaek, ledande fastighetsrådgivare i Danmark.


Sadolin & Albaek är ett väletablerat företag med högt anseende och en ledande position på den danska fastighetsmarknaden. I och med alliansen blir Jones Lang LaSalle heltäckande i Norden med kontor i Sverige och Finland som kompletteras med marknadsledande partners i Norge och Danmark.

- Partnerskapet stärker ytterligare vår förmåga att biträda såväl internationella, regionala som lokala kunder i de nordiska länderna. Det är ett mycket erfaret team som leds av Peter Winther med specialistkunskap och en stark lokalkännedom om fastighetsbranschen. Sadolin & Albaek kommer att förstärka vår rådgivning inom transaktioner, värdering, lokaluthyrning, corporate solutions samt analys. Med sin ledande position, ett brett tjänsteutbud samt ett ypperligt renommé matchar Sadolin & Albaek väl Jones Lang LaSalles verksamhet i Norden och internationellt säger Charlotte Strömberg, VD Jones Lang LaSalle Norden.
 
I anslutning till alliansen förstärker Sadolin & Albaek dessutom sin verksamhet inom Corporate Solutions. Jones Lang LaSalle är marknadsledande inom segmentet internationellt och tar nu ytterligare ett steg i att ligga i framkant även på den nordiska marknaden. Corporate Solutions är ett affärsområde som är under stark utveckling och vår sammantagna marknadskunskap, erfarenhet och kontaktytor skapar storskalfördelar och effektivitetsförbättringar som slutligen kommer våra kunder tillhanda såväl lokalt som internationellt. Allt fler företag ser ett tydligt värde i att effektivisera sina åtaganden i lokaler och stärka sitt varumärke genom att anlita professionella rådgivare.
 
Sadolin & Albaek erbjuder fastighetstjänster i Danmark och agerar rådgivare vid fastighetstransaktioner, värdering, uthyrning, analys och corporate solutions. Genom samarbetet kommer Jones Lang LaSalle och Sadolin & Albaek att kunna erbjuda gedigen lokal kunskap och ge våra kunder konkurrensfördelar på den nordiska marknaden. Jones Lang LaSalle erbjuder fastighetstjänster över hela Norden via våra kontor i Sverige och Finland samt i allians med Akershus Eiendom i Norge sedan 2001 och nu även i Danmark genom Sadolin & Albaek.