Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Gothenburg

Logistikexpert till JLL Leasing


​Fastighetsrådgivaren JLL meddelar idag att man rekryterat Fredrik Jagersjö till sitt Göteborgskontor. Med erfarenhet av uthyrning inom industri- och logistik segmentet stärker han den befintliga uthyrningsverksamheten.  


- Fredrik har god insyn i och erfarenhet av vad industriella kunder söker i den optimala lokalen för sin verksamhet. Vi ser fram emot att kunna erbjuda hans expertis som en del av vår redan mycket uppskattade Leasing team, säger Robert Bolmgren, chef för JLL Leasing.

Fredrik Jagersjö kommer närmast från Colliers International AB där han sedan 2011 arbetat som projektledare för uthyrning gentemot industri och logistik. Dessförinnan var han verksam inom logistiska frågor för transportjätten DHL, en tjänst han rekryterades till efter att avslutat sin ingenjörsutbildning med inriktning mot just logistik. 

- JLL är en ledande aktör inom fastighetsrådgivning och det känns mycket bra att kunna ta nästa steg i karriären i en miljö där jag omges med så pass mycket kompetens och erfarenhet. Att jag dessutom kan göra allt detta i min hemstad Göteborg ser jag som en fin bonus, säger Fredrik Jagersjö.


För ytterligare information, kontakta:
Robert Bolmgren, Chef för JLL Leasing

Telefon +46 (0) 70 601 77 87,
e-post, robert.bolmgren@eu.jll.com