Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

JLL Retail Agency fortsätter sin expansion


​Fastighetsrådgivaren JLL växer i ett snabbt tempo. Det senaste nytillskottet till avdelningen JLL Retail Agency är Lovisa Harryzon som påbörjar sin anställning i januari som Junior Retail Development and Leasing Agent. Samtidigt meddelar JLL att man söker ytterligare medarbetare.

- JLL befinner sig i en mycket positiv expansionsfas. För att kunna hjälpa vår ständigt växande kundskara söker vi nu fler medarbetare, såväl rutinerade personer med mångårig erfarenhet som juniora förmågor med stor potential och utvecklingsmöjligheter. Lovisa Harryzon är ett exempel på det senare och det känns mycket roligt att hon blir en del av svenska JLL, säger Martin Lindgren, chef för JLL Retail Agency.
Lovisa kommer närmast från en tjänst hos RP Retail & Properties där hon arbetat inom uthyrning och överlåtelser av lokaler, fastigheter samt hela verksamheter. Hon ansluter till kontoret i Stockholm efter årsskiftet.

- JLL är en respekterad arbetsgivare med ett starkt varumärke och jag ser fram emot att bli en del av det av kunder mycket omtyckta Retail Agency-teamet, säger Lovisa Harryzon.
JLL fortsätter sin expansion och med anledning av detta uppmanar företaget relevanta kandidater att höra av sig. 

För ytterligare information, kontakta:
Martin Lindgren, chef för JLL Retail Agency

Telefon +46 (0) 722 39 23 94, e-post martin.lindgren@eu.jll.com