Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Italienska modehuset Boggi Milano öppnar dörrarna i Stockholm


​Italienska modehuset Boggi Milano etablerar sig på den nordiska marknaden. I vår öppnar den första butiken på Sturegatan 10 i Stockholm. JLL har agerat rådgivare till Boggi Milano vid etableringen.

Boggi Milano specialiserar sig på klassiska plagg för en manlig målgrupp. Det italienska märket arbetar med material av högsta kvalitet och grundades redan 1939. Med över 125 butiker i 25 länder över hela världen öppnar Boggi Milano nu sin första butik i Sverige.

- Sverige är referensmarknaden i Norden, där kunniga och modeinriktade konsumenter finns. Detta är ett affärsinriktat land, med en solid ekonomi som präglas av unga, blivande yrkesverksamma. Vi har ytterligare expansionsplaner för norra Europa där både Danmark och Norge ingår, säger Paolo Selva, Etableringschef på Boggi Milano.

- Boggi Milano är ett exklusivt varumärke för den som inte nöjer sig med något mindre än högsta kvalitet. Detta ska självklart spegla sig i deras val av butiksadresser och det känns mycket bra att vi kunnat säkra läget på Sturegatan 10, en välkänd adress i Stockholm som förvaltas av Aberdeen Asset Management, säger Martin Lindgren, chef för JLL Retail Agency.

 

För ytterligare information, kontakta:
Martin Lindgren, chef för JLL Retail Agency

Telefon: +46 (0) 722 39 23 94,

 e-post: martin.lindgren@eu.jll.com