Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Norbert Adamek ny analyschef på JLL


​JLL fortsätter att satsa på att utveckla sitt kunderbjudande inom kvalificerad fastighetsrådgivning och utser Norbert Adamek till ny analyschef. 

Efter sex framgångsrika år lämnar nuvarande analyschef Åsa Linder JLL för nya utmaningar. Hennes efterträdare blir JLL-kollegan Norbert Adamek. Norbert har en bred bakgrund med 10 års erfarenhet från såväl transaktionsrådgvining, uthyrning samt fastighetsutveckling. Närmast kommer Norbert från en roll som projektledare inom JLL Tenzing Capital Markets och tidigare har han varit verksam på Catella och Skanska Fastigheter Stockholm.
- Jag är oerhört glad att Norbert tar sig an denna så viktiga och strategiska roll. Vi fortsätter vår satsning att ytterligare befästa och förstärka den redan erkänt starka analysfunktionen inom JLL. 
Vi har under många år åtnjutit positionen som marknadsledande inom fastighetsrelaterad analys, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige. 
Norbert Adamek har tillträtt befattningen som analyschef och vi önskar Åsa Linder varmt lycka till med nya utmaningar.
Som ett resultat av utvecklingen av kunderbjudandet är analys- och värderingsfunktionerna separerade och JLL söker nu en chef för sin expanderande värderingsenhet.

För ytterligare information, kontakta:
Daniel Gorosch, vd JLL Sverige
Telefon +46 76 148 51 03, e-post daniel.gorosch@eu.jll.com