Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Patrik Löfvenberg ny värderingschef på JLL


​Patrik Löfvenberg förstärker värderingsteamet på JLL och tillträder som chef för affärsområdet Värdering 

Patrik har en lång och gedigen erfarenhet inom fastighets- och finansbranschen med en 17-årig karriär inom GE-koncernen. Senast kommer Patrik från en roll som vice vd och finanschef på GE Capital Real Estate, och har tidigare bl.a. innehaft rollen som risk- och värderingschef på samma bolag.
¬- Vi är oerhört glada att knyta Patrik till oss, som med sin bakgrund och erfarenhet passar väl in att ansvara för att växa vår verksamhet inom värdering. Vi rullar nu ut vår tidigare annonserade satsning inom värdering och det är vår tro och förhoppning att marknaden uppskattar att JLL med sitt starka varumärke och renommé och med ett starkt kunderbjudande inom kvalificerad fastighetsrådgivning, nu även erbjuder ett kunnigt och erfaret team inom värdering, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.  
Patrik Löfvenberg tillträder befattningen som värderingschef idag måndagen den 13 april och värderingsteamet kommer inom kort att bestå av ca 10 personer. Patrik kommer att ingå i ledningsgruppen för JLL Sverige.

För ytterligare information, kontakta:
Daniel Gorosch, vd JLL Sverige
Telefon +46 76 148 51 03, e-post daniel.gorosch@eu.jll.com