Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Eklandia anlitar JLL i uthyrningsuppdrag för totalrenoverad logistikanläggning


Eklandia har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med JLL för att finna hyresgäster till lokal om ca 9 500 m² på Tagenevägen 35 i Göteborg.
Tidigare var det en äldre lagerbyggnad som efter en omfattande utveckling förvandlats till en fullskalig logistikanläggning. Lokalerna ytskiktrenoverades och fasaden byttes ut men framförallt så höjdes taket flera meter för att kunna möta hyresgästernas behov av moderna lokaler med högre lagringskapacitet.

- Vi ser fram emot att jobba med detta unika projekt tillsammans med Eklandia som har genomfört en fantastisk förädling av lokalen. Objektet ligger strategiskt placerat i ett befintligt handels- och logistikområde och ser ut som en helt nybyggd lokal, säger Fredrik Jagersjö, ansvarig för projektet på JLL.

- Eklandias starka lokala närvaro samt vår långsiktighet som hyresvärd tillsammans med JLLs breda kontaktnät skapar bra förutsättningar för att hitta rätt hyresgäst till lokalerna. Vi ser fram emot ett givande samarbete, säger Stefan Vilhelmsson, ansvarig uthyrare på Eklandia.