Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Fredrik Kolterjahn ny analyschef på JLL


​I syfte att förstärka vår position som den mest ansedda rådgivaren inom kvalificerad fastighetsrådgivning utser JLL Fredrik Kolterjahn till ny analyschef. 

Fredrik Kolterjahn tillträder som analyschef för JLL Sverige som ett led i satsningen att ytterligare befästa och förstärka den redan erkänt starka analysfunktionen inom JLL. Fredrik kommer närmast från en roll som försäljningschef på HUI Research och har en gedigen bakgrund i att utveckla och sälja analysprodukter.

- Jag är oerhört glad att välkomna Fredrik till JLL. Fredrik är ett namn i branschen och det är vår förhoppning att han i denna viktiga och strategiska roll bidrar till att ytterligare utveckla vårt erbjudande och att vi därmed kan befästa vår position som marknadsledande inom fastighetsrelaterad analys, säger Daniel Gorosch, VD JLL Sverige. 

Fredrik Kolterjhan tillträder befattningen som analyschef i mitten av september och efterträder därmed Norbert Adamek som har varit en uppskattad medarbetare på JLL och efter fem år valt att gå mot nya spännande utmaningar.