Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

JLL Corporate Solutions fortsätter sin expansion


Efterfrågan på kvalificerad hyresgästrådgivning är fortsatt stark. JLL Corporate Solutions fortsätter efter ett expansivt 2015 att utveckla sitt erbjudande inom projektledning och hyresgästrådgivning.

Miranda Jensen och Josephine Du Rietz, båda från Cushman & Wakefield, ansluter till JLL i början av 2016.

Miranda Jensen kommer närmast från en roll som Head of Office Agency på Cushman & Wakefield och tillträder en tjänst som senior affärsutvecklare för hyresgästrådgivning inom JLL Corporate Solutions.

Josephine Du Rietz tillträder en roll som Project Manager inom projektledning och kommer från en liknande roll på Cushman & Wakefield.

- Marknaden för kvalificerad hyresgästrådgivning är i ett expansivt skede och vi är mycket glada över att både Miranda och Josephine väljer att ansluta sig till oss. Nu tar vi ytterligare ett steg för att ännu bättre möta marknadens efterfrågan, säger Martin Lindgren chef för Corporate Solutions. 

JLL Corporate Solutions består nu av 34 medarbetare och erbjuder kvalificerad rådgivning inom hyresgästrådgivning (tenant rep), projektledning samt arbetsplatsstrategier. Verksamheten har för avsikt att fortsätta sin expansion även under 2016.