Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Det italienska varumärket Max&Co. expanderar i Norden och söker affärspartner 


Det senaste året har Sverige haft en kraftig tillströmning av internationella varumärken och nu ska det italienska varumärket Max&Co. ta steget in på marknaden. JLL Retail Tenant Representation agerar rådgivare i arbetet att finna en partner åt Max&Co. och deras framtida butiker i Sverige, Finland och Norge.

Max&Co. är ett internationellt ready-to-wear märke grundat i Italien. Varumärket har sitt ursprung i en lång tradition av design, textil och öga för detaljer. Max&Co.´s kollektioner är moderiktiga och vänder sig till den stilsäkra, ungdomliga kvinnan med ett intresse för mode och design.

Max&Co. är sedan tidigare etablerat över hela Europa, främst genom egna butiker men också i varuhus. Nu expanderar de även i norra Europa och med hjälp av JLL Retail Tenant Representation letar de både efter en affärspartner och butikslokaler i Norge, Finland samt Sverige.

- Jag är oerhört glad över möjligheten att få jobba med Max&Co. Deras medvetna design kommer passa den svenska konsumenten utmärkt. Det intresset som hittills har visats från fastighetsägare och detaljhandeln är ett bevis på att Max&Co. är efterlängtat i Sverige, säger Martin Lindgren från JLL.

Max&Co. är en del av Max Mara Fashion Group och finns representerad på fem kontinenter med över 400 butiker.