Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

CLUB XPRS fortsätter sin expansion


Den 24:e mars i år hade det nya klädkonceptet CLUB XPRS premiär och slog upp portarna till två nya butiker. En belägen i Barkarby handelsområde utanför Stockholm och en i Ingelsta Handelscentrum i Norrköping. JLL Retail Tenant Representation ansvarar för etableringen utav konceptet och meddelar nu att ytterligare två städer kan se framemot CLUB XPRS butiker under året. 

Den 15:e april öppnar konceptet upp sin tredje butik, 1400 kvm stor enhet i handelsområdet Erikslund i Västerrås. Under hösten öppnar CLUB XPRS även upp en butik om 1900 kvm i Linköpings största handelsområde Tornby.

Grundare av det nya varumärket CLUB XPRS är Victor Appelqvist som har en gedigen bakgrund i branschen med sitt arbete i det framgångsrika familjeföretaget Gina Tricot.

- Vi har haft en fantastisk start av våra butiker i Barkarby och i Norrköping och ser mycket framemot att öppna upp fler butiker inom kort säger Victor Appelqvist, grundare och vd på CLUB XPRS.

JLL Retail Tenant Representation meddelar även att man söker efter ytterligare etableringsmöjligheter för CLUB XPRS inför 2017. Det handlar om ytor mellan 1500-2000 kvm på starka handelsplatser runt om i Sverige, främst i regionstäder.

 - Det känns verkligen roligt att CLUB XPRS nu öppnat upp sina första butiker. Vi kommer att under året titta på framtida expansionsmöjligheter runt om på Sveriges handelsplatser. Vi har redan ett antal intressanta dialoger igång med fastighetsägare men välkomnar fler att återkomma med förslag på möjliga ytor, säger Martin Lindgren.