Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

JLL företräder nytt expansivt gymkoncept


Det nytänkande gymkonceptet Minutus öppnar idag upp en ny enhet vid Norra Bantorget i Stockholm. JLL Retail Tenant Representation har agerat rådgivare åt Minutus under den senaste etableringen och fortsätter nu att söka efter flera etableringsmöjligheter i Sverige.

Minutus slog upp portarna till sin första enhet invid Lidingö Centrum under hösten 2015. Nu öppnar de sin andra enhet (drygt 280 kvm) på Olof Palmes Gata vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.

Minutus är ett premiumgym med fokus på hög service och effektivitet. Med ett koncept designat av duon Simon & Tomas, är miljön inbjudande, personlig och unik för träningsbranschen. Avsaknaden av både fria vikter och hög musik gör miljön mer lugn och harmonisk i jämförelse med traditionella gym.

All träning sker med hjälp av Milon-maskiner och i form av cirkelträning, vilket gör träningen mycket effektiv.

- Jag är jätteglad att vi får ta vårt fantastiska koncept in till city och Norra Bantorget. I Minutus maskiner tar det endast 17,5 minuter att träna igenom hela kroppen, och alla våra medlemmar får hjälp med ett individuellt träningsprogram och löpande uppföljning och stöd från våra tränare. Allt för att hjälpa våra medlemmar nå resultat med sin träning, säger Sebastian Östberg, Minutus.

JLL Retail Tenant Representation fortsätter nu att tillsammans med Minutus söka efter ytterligare lokaler för vidare expansion. Framför allt söker man efter lokaler i Stockholmsregionen, men även Göteborgsregionen och övriga regionstäder är av intresse. Ytbehovet är cirka 220 upp till 300 kvadratmeter.