Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

AFA Fastigheter anlitar JLL för uthyrningsuppdrag av Lindhagen Spectra


AFA Fastigheter har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med JLL för att hyra ut ca 11 000 m² kontorslokaler i fastigheten Lindhagensgatan 98 som kommer att marknadsföras under namnet Lindhagen Spectra.

Lindhagen Spektra uppfördes 2001 som en del av utvecklingen av Stadshagen till en levande stadsdel, området kallas även Lindhagensterrassen. Huset är beläget på Lindhagensgatan 98 och huserar idag mobiloperatören 3s huvudkontor. Uppdraget utgörs av ca 11 000 m² uthyrningsbar yta i sju plan över mark och källare. Inflyttning beräknas till mitten av 2019. På fastighetens tak finns ett eget bisamhälle, detta som en del i AFA Fastigheters övergripande miljöarbete. 

 - Lindhagen Spectra är speciellt, ett hus byggt för en hyresgäst med ca 750 arbetsplatser, beläget inom tullarna och miljöcertifierat. Huset ger kommande hyresgäst en unik möjlighet att profilera sig. Vi ser fram emot samarbetet med JLLs starka uthyrningsteam och att välkomna en ny hyresgäst till huset, säger Sofia Lögdahl, uthyrare på AFA Fastigheter.

 - Det är verkligen ingen klyscha när vi säger att vi kan erbjuda marknaden effektiva, ljusa lokaler i bra läge. Vi är mycket stolta över förtroendet vi fått från AFA Fastigheter säger, säger Karl Henrik Lenneryd ansvarig uthyrare på JLL.