Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

JLL rekryterar – Erik Skalin ny chef för Leasing


Erik Skalin tillträder i mitten av maj tjänsten som chef för JLL Leasing i Sverige och kommer att ingå i JLL Sveriges ledningsgrupp

Erik har 15 års erfarenhet av uthyrning och utveckling av kommersiella lokaler och kommer närmast från Aberdeen Asset Management.

Fokus blir att befästa och förstärka JLLs marknadsledande position inom uthyrning av kommersiella lokaler samt att ytterligare utveckla och förädla JLL Leasings verksamhet som är uppdelad på de tre olika områdena kontor, lager/logistik samt detaljhandel.

– Vi är oerhört glada att knyta Erik till oss, som med sin erfarenhet och bakgrund passar väl in att ytterligare vässa till vårt affärserbjudande inom Leasing. Erik kommer dessutom att bli ett bra tillskott även för hela vår övriga verksamhet då han har en personlighet och står för värderingar som passar mycket väl in i vårt bygge, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige. 

JLL fortsätter att investera och satsa inom affärsområdet Leasing. Under 2016 har JLL varit rådgivare i nyuthyrningar av totalt 154.000 kvm, varav 49 000 kvm kontor och 105 000 kvm logistik/lager i Stockholm och Göteborg.