Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

JLL fortsätter sin nordiska satsning – Tor Borg ansluter som Head of Research Nordics


Tor Borg ansluter till JLL och den nyinrättade rollen Head of Research Nordics för att ytterligare förstärka den redan erkänt starka analysfunktionen inom JLL. Vidare kommer Tor att ansvara för att skapa en enhetlig analysprodukt som spänner över hela den nordiska regionen.

Tor kommer närmast från SBAB Bank som chefsekonom och har mer än 20 års relevant erfarenhet från roller inom Folksam Kapitalförvaltning, Sveriges Riksbank samt Lunds universitet.

- Att en så erkänd och namnkunnig person som Tor Borg väljer att ansluta till JLL är ytterligare ett kvitto på den framgångsrika utvecklingen av JLLs verksamhet i Sverige och i Norden och vi är oerhört glada och stolta att Tor ansluter till oss på JLL, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

- I sin roll som Head of Research Nordics kommer Tor att tillföra betydande erfarenhet och kunskap till organisationen. Dessutom passar detta perfekt in med vår ambition att bygga en förstklassig fastighetsrelaterad rådgivningsverksamhet i Sverige och i övriga Norden, tillägger Daniel Gorosch.