Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Göteborg

JLL fortsätter att växa i Göteborg


JLL fortsätter att växa och anställer två nya medarbetare till kontoret i Göteborg.


Isak George ansluter efter årsskiftet till transaktionsteamet i Göteborg. Isak är registrerad fastighetsmäklare och har under de senaste sju åren byggt upp HusmanHagberg centrum till ett mycket framgångsrikt kontor i Göteborgsregionen. I sin nya roll som projektledare på JLL kommer Isak framförallt att ha sitt fokus på den lokala marknaden.

Maria Bjurstam anslöt innan sommaren till uthyrningsteamet i Göteborg, och arbetar tillsammans med Sara Liljevall med uthyrning av kontorslokaler. Maria kommer närmast från rollen som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån.

 - Det är fantastiskt roligt att vi kan fortsätta växa i Göteborg med så fina rekryteringar som Isak och Maria. Vi är glada för den efterfrågan som finns i marknaden och ser nu fram emot att ännu bättre kunna möta den, säger Lena Grimslätt, chef JLL Göteborg.

- Vi fortsätter att utveckla vår verksamhet på ett positivt sätt och jag kan glatt och stolt konstatera att vår närvaro i Göteborg kontinuerligt stärks på ett förtroendeingivande sätt. Vi tror på en fortsatt aktiv marknad och vi är väl positionerade för att möta våra kunders behov inom samtliga segment vi är aktiva inom, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige