Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

AFA Fastigheter anlitar JLL för uthyrning


AFA Fastigheter har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med JLL för att hyra ut ca 3600 m² kontorslokaler i fastigheten Hägern Större 14 på Klarabergsgatan 29 i Stockholm.

Hägern Större 14 uppfördes 1957 och är beläget mitt i city vid Sergels Torg och huserar idag rekryteringsföretaget Manpowers huvudkontor. Uppdraget utgörs av 3611 m² uthyrningsbar yta i 3 plan. Inflyttning beräknas ske sommaren 2019. Uthyrningsprojektet har fått namnet Sergel Nova.

  • Det här är ett riktigt roligt uppdrag och vi är stolta över förtroendet vi fått från AFA Fastigheter. Här kan vi erbjuda det som idag saknas på kontorsmarknaden, extremt effektiva och toppmoderna lokaler med attraktivt läge mitt i city, säger Marie Meyer ansvarig projektledare på JLL.

 Sergels Torg med omgivande gator genomgår en totalrenovering som beräknas stå klart under 2018. En helt ny stadsmiljö skapas med bilfria gator och uteserveringar. Man kan säga att Sergel Nova är Sveriges närmaste kontor. Två minuter till allt du behöver. Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress.