Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

JLL expanderar och föryngrar


JLL Capital Markets fortsätter att växa och rekryterar därför Viktor Hansson och Pegah Abedini till transaktionsverksamheten. De börjar båda på JLL i augusti.

Viktor Hansson kommer närmast från New Property där han var projektledare och partner och han har tidigare erfarenhet från bland annat Nordier och NCC. Viktor har en examen från KTH och har spelat ishockey på elitnivå.

Pegah Abedini kommer närmast från Nordier där hon var projektledare och hon har tidigare erfarenhet från bland annat Förvaltaren i Sundbyberg. Pegah har en examen från KTH och blev 2017 av tidningen Fastighetssverige utsedd till Årets Unga Fastighetskvinna.

"Vi växer och befinner oss i en spännande fas som innebär såväl föryngring som ett utökat internationellt samarbete och då passar Pegah och Viktor väldig bra in hos oss på JLL", säger Joacim Sjöberg, chef Capital Markets. "Rörligheten bland erfarna transaktionsrådgivare i den svenska marknaden kommer sannolikt fortsatt att vara stor så vi kan förvänta oss ytterligare seniora rekryteringar", fortsätter Joacim Sjöberg.