Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Älvstranden Utveckling fortsätter hyra ut på Gullbergsvass

Älvstranden Utveckling hyr ut kontor, personalutrymmen, lager och parkeringsyta till Terminal G, Orusttrafiken, Balfour Beatty och Van Dieren.


Under våren och sommaren har uthyrningsarbetet med att hyra ut Gullbergsvassterminalen tagit fart. Förutom tidigare kommunicerade uthyrningar till Västra Götalandsregionens internkonferens och JMS Gocart, som är Sveriges första elgocartbana inomhus, har Älvstranden skrivit avtal med ytterligare fyra hyresgäster.

Terminal G tillhandahåller servicetjänster för bussbolag som agerar i regionen och erbjuder alltifrån tankning och tvätt till personal åt bussbolagen. Orusttrafiken bedriver busstrafik. Balfour Beatty Rail AB, verksamt inom järnvägsinfrastrukturområdet, har drift och underhåll av järnvägsbanor i Västra Götaland omfattande totalt ca127 mil järnväg på uppdrag från Banverket. Van Dieren erbjuder kombitransporter både inom Sverige och internationellt. 

– Området håller på att ta form och utvecklas från att ha varit ett rent logistikområde till att bli mer av en företagspark med en spännande mix av företag och publik verksamhet, säger Annica Tisell, ansvarig för uthyrningen i Gullbergsvass på Älvstranden Utveckling.