Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Linklaters svenska huvudkontor förnyar i city

Linklaters Advokatbyrå AB har tecknat nytt hyresavtal för deras svenska huvudkontor på Regeringsgatan 67 i centrala Stockholm. Fastigheten ägs av Stuten 12 Property AB som företräds av Bank of Ireland.


Linklaters har under 2010 sett över sitt lokalbehov för att säkerställa en långsiktig lösning för deras kontorsverksamhet i Stockholm. Efter en omfattande utvärdering av möjliga fastigheter i centrala Stockholm har Linklaters valt att sitta kvar i de nuvarande lokalerna på ca 3 600 kvm till slutet av 2016.

– Vi är väldigt nöjda med den här långsiktiga lösningen och vi har kunnat säkerställa det som var viktigast för oss, såsom en hög kontorsstandard i en lokal med det bästa läget till en marknadsmässig kostnad, säger Magnus Lidman, Partner, Head of M&A Real Estate in Sweden, Stockholm.

– Linklaters är en stor och viktigt hyresgäst för oss och vi är glada att de har valt vår fastighet för sitt svenska huvudkontor, även i fortsättningen, säger Enda Bracken, head of Asset Management group, Bank of Ireland.

Jones Lang LaSalle har agerat rådgivare vid förhandlingen.

Asset Management inom Jones Lang LaSalle arbetar med fastighetsförvaltning och strategisk rådgivning till fastighetsägare och är en av de ledande aktörerna i Sverige med mer än 1,2 miljoner kvm kommersiell yta under förvaltning.