Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Jones Lang LaSalle tecknar rådgivnings- och uthyrningsuppdrag med SKL Fastigheter och Service AB

SKL Fastigheter och Service AB, som äger och förvaltar fastigheter på Södermalm i Stockholm om ca 44 000 kvm, har tecknat avtal gällande rådgivning och uthyrning av lokaler med Jones Lang LaSalle.


Jones Lang LaSalle kommer under en treårsperiod att arbeta som rådgivare vid uthyrningen av lokaler i SKL Fastigheter och Services bestånd.

– Det är mycket glädjande att vi fått utökat förtroende från en så välrenommerad fastighetsägare som SKL Fastigheter och Service. Slussen är ett område där många företag är beredda att etablera sig, möjligheten att kunna erbjuda lokaler i ett sådant spännande område är för oss mycket glädjande, säger Karl Henrik Lenneryd som är uppdragsansvarig.

– Vi ser Jones Lang LaSalle som en viktig kompetenspartner för oss, säger Jari Lalli, VD på SKL FS. Sedan tidigare bistår Jones Lang LaSalle oss med fastighetsvärderingar och fastighetsekonomisk rådgivning. Vi är övertygade om att Jones Lang LaSalle blir en utmärkt partner även för uthyrning.


SKL FS erbjuder också FM-tjänster till hyresgästerna som till exempel kontorsservice, telefonväxel- och receptionstjänster samt städ. Inom SKL FS verksamhet finns även dagkonferensanläggningen Saturnus Konferens som är öppen för alla typer av konferenser. SKL FS erbjuder också tjänster inom planering och administration av kurs- och konferensarrangemang.