Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Jones Lang LaSalle förvaltar ny handelsplats i Danderyd

Jones Lang LaSalle har fått uppdraget av den tyska fonden Commerz Real att förvalta den nya attraktiva handelsplatsen Enebyängen i Danderyd, strax utanför Stockholm.


Handelsplatsen omfattar 14 500 kvm och färdigställs i två etapper, den första är klar under oktober i år. Bland de butiker som öppnar i första etappen finns Coop Extra, Bernhardssons Möbler, Gösta Westerberg Möbler, Sportson, My one och Texas Smokehouse med flera. Den andra etappen öppnar under ett senare skede då Plantagen kommer att etableras. Det kommer att finnas gott om parkeringsplatser.

- Vi är mycket glada att i tuff konkurrens ha vunnit detta förvaltningsuppdrag och ser framemot att få vara delaktiga i den framtida utvecklingen av den nya handelsplatsen, säger Margareta Ödman Uppdragsledare, Asset Management på Jones Lang LaSalle.

Byggnaderna är uppförda för att nå en European Green Building klassificering.

Jones Lang LaSalle är inom Asset Management specialiserad på fastighetsförvaltning och rådgivning. Som en av de ledande fastighetsförvaltarna i Sverige förvaltar Jones Lang LaSalle över 1,2 miljoner kvm kommersiella fastigheter, varav närmare 700 000 kvm utgör köpcentrum och detaljhandelsyta.