Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Amring bygger nytt logistikcentra i Göteborgs hamn


Amring, som är en ledande leverantör av däck och fälgar på den svenska marknaden har skrivit avtal med NCC om nybyggnation av 26 000 kvm logistikcentra med tillhörande gummiverkstad.

Den moderna byggnaden skall klassas enligt Breeam till nivån ”Very good”. Samlokaliseringen av Amrings olika verksamheter i Göteborgsområdet medför miljövinster vilket har varit en viktig faktor i urvalet av möjliga lokaliseringar.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet av Amring, som är en viktig kund för Jones Lang LaSalle, och att ha bidragit till att säkra en långsiktig och flexibel lösning för Amring och deras kunder, säger Mats Brage, Corporate Solutions på Jones Lang LaSalle.

Planerad inflyttning i årsskiftet 2012/2013.

Jones Lang LaSalle är idag en ledande fastighetsrådgivare i Norden såväl som globalt med ett komplett utbud av tjänster. Inom affärsområdet Corporate Solutions arbetar vi med fastighetsrådgivning för hyresgäster. Med ett strukturerat grepp om lokal- och fastighetsfrågor skapas verksamhetsanpassade fastigheter och lokaler till optimal kostnad och reducerad risk.