Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Anders Bodin Fastigheter lockar hälsomedvetna hyresgäster

Det har på kort tid bildats ett kluster i Alvik av medvetna företag som förstår hur viktigt det är att kombinera arbete och hälsa. Företag som Stockholm Marathon, Runners World och Spring Time har valt Alvik som sitt säte.


- Det är det centrala läget, utomordentliga kommunikationer samt närheten till fantastisk natur som varit avgörande i valet av plats för dessa hyresgäster, säger Sara Olsson, Jones Lang LaSalle som ansvarar för uthyrningsuppdraget.

- Vi är väldigt glada och stolta över att lyckats locka till oss den här typen av företag. Vi har skapat ett kluster av företag som har både hälsa i fokus och uppskattar läget med naturen inpå knuten, säger Helena Bodin på Anders Bodin Fastigheter.

Anders Bodin Fastigheter är ett familjeföretag, i tredje generationen, som bygger och förvaltar egna fastigheter. Deras fastigheter är koncentrerade till Stockholms innerstad och Alvik.

Fastigheten Nätdomaren 1 ligger på Alviks Torg och uppfördes 1998 av Anders Bodin Fastigheter. Huset har moderna, miljöklassade kontors- och butikslokaler om totalt drygt 25 000 kvm med flexibel och yteffektiv planlösning.