Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Skutan 10 fullt uthyrd, Copyswede hyr översta våningsplanet

Anders Bodin Fastigheters Skutan 10 på Kungsholmen är nu fullt uthyrd. Copyswede hyr översta våningsplanet om 420 kvm.


Copyswede har tecknat ett 5-årigt avtal på den sista ytan om 420 kvm högst upp med takterrass i fastigheten Skutan 10 på Kungsholmen. Copyswedes flytt kommer att bli kort då de i dagsläget är lokaliserade på närliggande Industrigatan.
 
Arbetet med uthyrningen av de ca 6 000 kvm i fastigheten är nu fullbordad, under ca 1 år har Jones Lang LaSalle, tillsammans med Anders Bodin Fastigheter AB arbetat med att hitta de rätta hyresgästerna.

— Vi är oerhört positiva till att välkomna Copyswede till Skutan 10 och vi ser nu fram emot att färdigställa arbetet med ombyggnationen av fastigheten. Vi är även nöjda över att under året har hittat den rätta mixen av företag med starka varumärken att fylla fastigheten med, säger Helena Bodin på Anders Bodin Fastigheter.

Anders Bodin Fastigheter är ett familjeföretag, i tredje generationen, som bygger och förvaltar egna fastigheter. Deras fastigheter är koncentrerade till Stockholms innerstad och Alvik.

Fastigheten Skutan 10 ligger på Alströmergatan 12 och uppfördes 1917 av arkitekt Knut Nordenskiöld. Fastigheten består av moderna, miljöklassade kontorslokaler om totalt drygt 6 300 kvm med flexibel och yteffektiv planlösning.