Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Jones Lang LaSalle och Scanprop Development startar samarbete gällande 22 000 kvm vid Telefonplan


Uppdraget avser uthyrning av sammanlagt 22 000 kvm kontorsyta i fastigheten Timotejen 19, Tellusborgsvägen 19, Telefonplan i södra Stockholm. Området som till stor del domineras av LM Ericssons tidigare telefonfabrik har sedan 2000-talet fått se ett nytt utbildnings- och kontorscentrum växa fram. Nu finns bland annat Konstfack och Designerns hus i området. De 22 000 kvm fördelar sig på 7 000 kvm befintlig yta och 15 000 kvm nyproduktion i en fastighet med flexibel och yteffektiv planlösning samt med ett mycket bra och attraktivt läge nära E4:an.

- Vi är väldigt glada att ha fått förtroendet av Scanprop Development. Fastigheten ligger i ett expansivt område med bra kommunikationer och nära till Stockholm City! Lokaler med god takhöjd och bra standard är alltid av intresse för spekulanter. Vi ser framemot att bidra till en effektiv uthyrningsprocess för både fastighetsägare och hyresgäster, säger Sara Olsson, ansvarig för uthyrningen av lokalerna i Telefonplan.
 
- Jones Lang LaSalles vida nätverk och framgångsrika uthyrningsteam gör dem till en lämplig partner för oss när vi nu går vidare med utvecklingen av området avseende både bostäder och kontor, säger Curt Ahnström, VD på Scanprop Development. 
 
Scanprop Development AB är ett Stockholmsbaserat private equity-bolag med inriktning mot dynamisk fastighetsutveckling, främst av kommersiella fastigheter.