Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Civilekonomerna hyr 1 300 kvm i Fatburen, Södermalm

Jones Lang LaSalle har tillsammans med Crown Nordic Management hyrt ut ca 1 300 kvm kontor i Fatburen till Civilekonomerna.


Utvecklingsarbetet av fastigheten Fatburssjön 9 (Fatburen) med adress Södermalmsallén i Stockholm har påbörjats. Under 2013 kommer en rad förändringar att ske för att nuvarande byggnad ska kunna tillmötesgå och attrahera dagens företag som efterfrågar smarta kontorslösningar med effektiva ytor.  Civilekonomerna är först ut och har tecknat ett 8-årigt avtal om ca 1 300 kvm med en inflyttning i juni 2013.

Civilekonomerna är ett fackförbund och en intresseorganisation för Sveriges civilekonomer och ekonomer och har idag drygt 40.000 medlemmar.

– Vi hälsar Civilekonomerna välkomna till Södermalms kanske mest centrala byggnad. Vi är glada över att ha kunnat attrahera en sådan välkänd aktör och hoppas att de kommer att trivas, säger Karl Henrik Lenneryd på Jones Lang LaSalle. 

– Hela omgestaltningen av Fatburen är påbörjad och vi ser att de första nya hyresgästerna, Civilekonomerna, kommer att kunna flytta in i sina nya lokaler under första hälften av 2013.  Det är ett spännande projekt och vi ser framemot att lansera konceptet i början av 2013, säger Håkan Larsson, CEO på Crown Nordic Management.

– Lösningen vi fann i Fatburen motsvarade våra högt ställda krav och lokalerna kommer att anpassas till vår verksamhet. Vi sitter redan i området, trivs väldigt bra och är väldigt nöjda med att finna en lösning här, säger Claes-Göran Granåker, administrativ chef på Civilekonomerna.