Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Stockholm

Jones Lang LaSalle och Bonnier Fastigheter inleder uthyrningssamarbete


Bonnier Fastigheter anlitar Jones Lang LaSalle som rådgivare vid uthyrning av kontorslokaler i fastigheten Lokstallet 6 i Vasastan i Stockholm. Den nuvarande hyresgästen flyttar vid årsskiftet 2013/2014. Byggnaden kommer då att byggas om både interiört och exteriört. Dessutom planeras ytterligare ett plan på fastigheten vilket medför att den sammanlaga uthyrningsbara arean blir 6 500 kvm. Lokalerna kommer att vara klara för inflyttning i början av 2015.

– Vi är väldigt glada att ha fått förtroendet av Bonnier Fastigheter. Vi upplever att intresset för lokaler i attraktiva lägen utanför CBD är stort och arbetet med att identifiera nya hyresgäster är redan igång. Fastigheten erbjuder flexibla och yteffektiva lokaler i ett mycket attraktivt läge intill Sankt Eriksplan i Vasastan. Vi ser fram emot att bidra till en effektiv uthyrningsprocess för både fastighetsägare och hyresgäster, säger Sara Olsson och Robert Bolmgren på Jones Lang LaSalle.

 

Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985 för att förvalta och utveckla Bonnierkoncernens fastighetsinnehav. Företaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter inom Storstockholm. Merparten av fastigheterna är centralt belägna i Stockholms innerstad, men företaget satsar även på de expansiva områdena Akalla/Häggvik och Kungens Kurva. För närvarande äger och förvaltar bolaget fastigheter om ca 300 000 m².