Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Capital Markets

 

 

 

Förvärv av 3 100 bostadslägenheter i Eskilstuna/sweden/sv-se/Referensobjekt/7/forvarv-i-eskilstunaFörvärv av 3 100 bostadslägenheter i EskilstunaFörvärv av 3 100 bostadslägenheter i Eskilstuna. Merparten av lägenheterna är uppförda på 60- och 70-talet.
Nasdaqfastigheten och Siemensfastigheterna/sweden/sv-se/Referensobjekt/6/nasdaqfastigheten-och-siemensfastigheternaNasdaqfastigheten och SiemensfastigheternaFörsäljning av fastigheten Ladugårdsgärdet 1:48 i Stockholm samt två fastigheter i Upplands Väsby. Fastigheterna är allmänt kända som Nasdaqfastigheten och Siemensfastigheterna. De största hyresgästerna är Nasdaq, Gant och Siemens.
Försäljning av Enebyängens handelsplats i Danderyd/sweden/sv-se/Referensobjekt/8/forsaljning-av-enebyangensFörsäljning av Enebyängens handelsplats i Danderyd​Försäljning av Enebyängens handelsplats i Danderyd, norr om Stockholm. Bland hyresgästerna finns Coop Extra, Plantagen, Elon och MyOne.
Bytesaffär mellan AFA och Wallenstam/sweden/sv-se/Referensobjekt/10/bytesaffar-mellan-afa-och-wallenstamBytesaffär mellan AFA och WallenstamBytesaffär mellan AFA och Wallenstam. AFA förvärvar 270 bostadslägenheter på nordvästra Kungsholmen, uppförda 2011-2012 av Wallenstam och säljer samtidigt fyra bostadsfastigheter på Kungsholmen i Stockholm.
Portfölj i Nacka/sweden/sv-se/Referensobjekt/5/portfolj-i-nackaPortfölj i NackaFörvärv av en portfölj med 37 fastigheter i Nacka kommun omfattande skolor, förskolor och äldreboenden.