Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Strategisk rådgivning för kommersiell fastighet

En lokal är inte bara en kostnad, utan även en möjlighet för er att nå ökad lönsamhet och högre effektivitet. JLL är en av Sveriges ledande experter inom kommersiella lokaler.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vi hjälper till med att ta ett strukturerat grepp om lokal- och fastighetsfrågorna där målen är ökad lönsamhet och högre effektivitet. Med en global syn på marknaden och en lokal kunskap är JLLs strategiska rådgivning förankrad i aktuella trender och tendenser.

JLL arbetar längs med hela livscykeln av kommersiella fastigheter. Vi identifierar, optimerar och följer upp de affärs- och verksamhetsrisker som är förknippade m ed företagets lokalsituation.

I syfte att sänka hyreskostnaderna och öka funktionaliteten i lokalerna hjällper vi våra kunder med lokalstrategi, arbetsplatsanalys, avveckling och anskaffning av lokaler, hyresförhandling, teknisk projektledning, hyresgästanpassning och flyttprojektledning. Se hur vi har hjälpt andra kunder här.

 • Hyresgästrådgivning - Retail

  JLL Retail Tenant Representation företräder svenska och internationella hyresgäster inom detaljhandel.

 • Arbetsplatsstrategier - worksmart

  En arbetsplats ska anpassas till människorna som arbetar där, istället för tvärtom. Vi kallar det WorkSmart.

 • Hyresadministration

  Låt oss hjälpa er att administrera era hyresavtal och upptäck nya möjligheter att få kontroll över utgifter och intäkter.

 • Hyresgästrådgivning

  Oavsett om ni söker helt nya lokaler eller ska flytta så gäller det att hitta rätt. Vi hjälper er att hitta vad ni söker, till rätt pris.

 • Rådgivning-multinationella företag

  En väl omhändertagen portfölj av lokaler och fastigheter kan bli en effektiv nyckel till framgångsrika affärer.

 • Projektledning

  Det ska vara smidigt att flytta. JLL är med hela vägen, tills allt är på plats och fungerar som det ska.