Skip Ribbon Commands
Skip to main content

JLL Nordic Outlook

​​Välkommen på frukostseminarium där vi presenterar JLL Nordic Outlook

I JLL Nordic Outlook gör vi två gånger om året en analys av hela fastighetssektorn. Vi utvärderar omvärlds- och konjunkturläge och går igenom förutsättningarna på marknaderna för kontor, lager och logistik samt detaljhandel. Rapporten innehåller också avsnitt om finansieringsläget på fastighetsmarknaden och gör nedslag på både ränte-, kredit- och kapitalmarknaderna. Vi tittar också på hyres- och vakansutvecklingen för kontor och analyserar transaktionsmarknaden i de nordiska huvudstäderna. Nytt för nästa rapport är en utökad analys av den finska fastighetsmarknaden.

Tema för vårens rapport är detaljhandeln och hur butiker och köpcentrum kommer att klara sig i den allt hårdare konkurrensen från e-handeln.

Stockholm

Datum:21 februari
Tid:08:30 – 09:30 (frukost serveras från 08:00)
Plats:Nalen, Regeringsgatan 74

Göteborg

Datum:23 februari
Tid:08:00- 09:00 (frukost serveras från 07:30)
Plats:Elite park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36

Observera att inbjudan krävs.

​​

​Försnack - JLL Nordic Outlook

Utsikterna för fastighetsmarknaderna är fortsatt ljusa även om det finns vissa risker. Tor Borg, Head of Research Nordics, Susanne Sundeman, National Director, Capital Markets och Fredrik Kolterjahn, Head of Retail Advisory diskuterar fastighetsläget i Sverige och Norden.

​Försnack - Tema detaljhandel

 Inbromsningen på bostadsmarknaden kan komma att påverka detaljhandeln, men den har större utmaningar än så. Fredrik Kolterjahn, Head of Retail Advisory ger sin syn på läget i detaljhandeln.