Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nyheter

Göteborg

JLL adderar spetskompetens inom retail till kontoret i Göteborg


​JLL fortsätter att växa i Göteborg och adderar spetskompetens inom retail.

Pernilla Andersson ansluter i januari till uthyrningsteamet i Göteborg. Pernilla har många års erfarenhet av kvalificerad rådgivning kopplat till retail och har tidigare arbetat på JLLs kontor i Stockholm.

 - Tillsammans med fastighetsägare och detaljister skapar vi de bästa förutsättningarna för att stärka cityhandel och handelsplatser. I Göteborg planeras spännande stadsutvecklingsprojekt och en levande handel i gatuplan är viktig för att projekten ska bli framgångsrika. Extra roligt är att vi ser ett ökat intresse, från såväl nationella som internationella detaljister för etablering i Göteborg, säger Pernilla Andersson, Retail Development and Leasing Agent.

- Med Pernilla på plats i Göteborg ser vi fram emot att ännu bättre kunna möta marknadens efterfrågan på spetskompetens inom retail. Pernilla tillsammans med övriga i retailteamet på JLL har ett fantastiskt nätverk både hos nationella och internationella detaljister. Vi tror på en fortsatt aktiv marknad och fortsätter att utveckla vår verksamhet i Göteborg, säger Lena Grimslätt, chef JLL Göteborg.