News release

Theodor Jarnhammar ny uthyrningschef på JLL

Theodor Jarnhammar har utnämnts till Head of Office and Industrial Leasing för JLL:s verksamhet i Sverige. Han kommer närmast från rollen som Director inom samma affärsområde. Theodor tillträder i januari 2020.

December 18, 2019

Theodors kompetens och affärsmässighet säkrar en stark utveckling för den svenska uthyrningsverksamheten och befäster JLL:s ledande position inom utveckling och uthyrning av kommersiella fastigheter, säger Erik Skalin, Head of Agency.

Office and Industrial Leasing är en del av affärsområdet Agency, där även Tenant Representation, Retail Agency och Corporate Account Management ingår.

JLL Agency är ett växande affärsområde och uthyrningsteamet är en viktig del i vår verksamhet. Jag har stort förtroende för Theodor som framgångsrikt drivit vår affärsutveckling med fokus på stora kontorsprojekt den senaste tiden, säger Erik Skalin.

Bland JLL:s större uppdrag på senare tid ingår Sergel Nova för AFA fastigheter, Folksams anrika fastighet Pegasus på Slottsbacken och LO:s primefastighet Klara Omega. JLL har i år också varit rådgivare i en av Sveriges största uthyrningar för Ikano Bostad och Rikshem i Farsta.

Det senaste året har vi på Leasing arbetat hårt för att affärsutveckla och optimera vårt arbetssätt. Nu skalar vi upp för att bli än mer snabbrörliga och produktiva, allt för att skapa värde för våra uppdragsgivare, säger Theodor Jarnhammar.

Theodor tar över rollen som uthyrningschef efter Erik Skalin, som de senaste två åren ansvarat för Leasing-verksamheten utöver sin roll som chef över hela affärsområdet Agency.


Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 92 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.

I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, se www.jllsweden.se