News release

Dubbel Dubbel öppnar i Hagastaden

Dubbel Dubbel intar Stockholm och öppnar i Hagastaden i Familjebostäders fastighet Algoritmen på Norra Stationsgatan. JLL Retail Agency har agerat rådgivare åt fastighetsägaren.

March 16, 2020

Lokalen är på 192 kvm och Dubbel Dubbel flyttar in efter sommaren. I samma fastighet öppnar även Favo sitt restaurang- och deliverykoncept.

”Vi är glada och stolta att Dubbel Dubbel väljer att öppna hos oss i Hagastaden. Jag är övertygad om att deras koncept kommer komma många av våra hyresgäster till nytta, säger Marie Alderhorn, enhetschef lokaler på Familjebostäder.

Dubbel Dubbel som är ett kinesiskt sharingkoncept med fokus på dim sum, finns idag i Göteborg och Malmö. Detta blir deras första etablering i Stockholm.

Vi ser verkligen fram emot att äntligen få öppna i Stockholm. Något vi har jobbat länge med och tycker Hagastaden är ett perfekt område för Dubbel Dubbel, säger John Wigelius, VD på Dubbel Dubbel. 


Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 92 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.