News release

JLL rekryterar topprankad aktieanalytiker som Head of Research

Niclas Höglund blir ny Head of Research på JLL. Niclas kommer närmast från Nordea där han är senior aktieanalytiker med ansvar för fastigheter och bygg. Niclas har gedigen erfarenhet, bland annat från ett flertal IPO:er av fastighetsbolag.

April 02, 2020

Niclas Höglund blir ny Head of Research på JLL. Niclas kommer närmast från Nordea där han är senior aktieanalytiker med ansvar för fastigheter och bygg inom Nordea. Niclas har gedigen erfarenhet, bland annat från ett flertal IPO:er av fastighetsbolag.

”Genom rekryteringen av Niclas ökar vi vårt fokus på analys och blir vi en ännu starkare rådgivare till de noterade bolagen samt förstärker vår profilering inom Corporate Finance. Niclas är en topprankad analytiker som fått många fina utmärkelser. Vi är mycket glada att knyta honom till oss”, säger Linus Ericsson, VD JLL Sverige. 

”Jag är väldigt motiverad att bygga upp en analysverksamhet inom JLL och ser en möjlighet att vidareutveckla research både vad gäller omvärldsbevakning, trender och självklart knyta analysen av fastigheter till mitt hemmaområde aktieanalys. Jag ser JLL:s internationella kapacitet och nätverk som en enorm potential. ”, säger Niclas.


Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 92 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.