News release

JLLs projektverksamhet växer

JLL fortsätter att växa och rekryterar två nya medarbetare till projektverksamheten

November 07, 2019

Jennifer Ring har en kandidatexamen från KTH i Fastighet och Finans och kommer närmast från en roll där hon arbetat med kundanpassade analyser inom medtech.

Fredrik Wisborn kommer senast från en roll som förvaltare/projektledare på Stena Fastigheter och han har en kandidatexamen i Ekonomi från Lunds universitet.

”Det känns jätteroligt att välkomna Jennifer och Fredrik till vårt team! Vi har många nya spännande projekt som pågår och båda kommer att spela en viktig roll i genomförandet av dessa.” säger Miranda Jensen, Head of Project & Development Services

JLL Project & Development Services driver lokalförändrings- och fastighetsutvecklingsprojekt och består efter nyrekryteringarna av 16 medarbetare. Affärsområdet har etablerat sig som ett av de ledande företagen i branschen. Med arbetsplatsen som utgångspunkt och utifrån uppdragsgivarens verksamhet, organisation, ekonomi, kultur, mål och tekniska behov skapar och utrustar de den mest inspirerande och kostnadseffektiva arbetsplatsen.


Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 92 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.

I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, se www.jllsweden.se